Η Γενική Ιατρός & Ειδικός στο Βελονισμό Μαριάνθη Πανίδου Μητακίδου
σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα της

Η γενική ιατρός και ειδικός στο βελονισμό Μαριάνθη Πανίδου Μητακίδου έχει το ιατρείο της στη Νίκαια (Πειραιάς). Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στην Αθήνα και απέκτησε την ειδικότητα της Γενικής Οικογενειακής Ιατρού. Η ιατρός έχει επιστημονική κατάρτιση στον Ιατρικό Βελονισμό από το διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού και είναι πιστοποιημένη θεραπεύτρια βελονισμού NADA.

Το υαλουρονικό οξύ τα τελευταία χρόνια αποτελεί μια πολύ δημοφιλή μη επεμβατική τεχνική που χαρίζει αναζωογόνηση και σφριγηλότητα στο δέρμα. Η γενική ιατρός και ειδικός στο βελονισμό Μαριάνθη Πανίδου Μητακίδου ασχολείται με αυτή τη σύγχρονη τεχνική, γνωρίζει πολύ καλά τις ιδιότητες του υαλουρονικού οξέος, αλλά και την ανατομία του προσώπου, ώστε μετά από μια επίσκεψη στο ιατρείο της στη Νίκαια (Πειραιάς) να αποκτήσετε ανανεωμένο πρόσωπο, απαλλαγμένο πρόσωπο από ρυτίδες και λεπτές γραμμές.

ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ 2 & 7ης ΜΑΡΤΗ, ΝΙΚΑΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΗΛ. 210 49 21 440 - 697 47 81 240

landing auxeniko syndromo velonismos panidou

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

  • Απαλύνει τις ρυτίδες
  • Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου
  • Χαρίζει φρεσκάδα και νεανική όψη στο δέρμα

Εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό που υπάρχει σε αφθονία στον ανθρώπινο οργανισμό.Με την πάροδο του χρόνου το δέρμα χάνει τη νεανικότητα και τη σφριγηλότιτα του. Η ενέσιμη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ, έρχεται να απαλύνει και να σβήσει τα σημάδια του χρόνου.

Αποτελεί ένα απόλυτα συμβατό υλικό με τον ανθρώπινο οργανισμό και χρησιμοποιείται για την βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου και την διόρθωση του κατεστραμμένου δέρματος εξαιτίας ουλών, τραυματισμού ή γήρανσης.

Με την έγχυση Υαλουρονικού Οξέως, διορθώνουμε:

  • Ρινοπαρειακές αύλακες
  • Ρυτίδες μεσόφρυου
  • Περιστοματικές ρυτίδες
  • Περίγραμμα χειλιών και αύξηση όγκου

Νικήστε το χρόνο σωστά και φυσικά σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς χειρουργείο.

Η τιμή της θεραπείας εξαρτάται από τον αριθμό και το βάθος των ρυτίδων.

Η τιμή της θεραπείας με υαλουρονικό οξύ ενδεικτικά ξεκινάει από 160€/ml αλλά διαμορφώνεται ανάλογα με την ποσότητα του υλικού που θα χρειαστεί να εφαρμοστεί.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι επιτυγχάνουμε με τη χρήση του υαλουρονικού οξέος ως filler?

Τι επιτυγχάνουμε με τη χρήση του υαλουρονικού οξέος ως filler?

Όσο τα χρόνια περνούν οι λειτουργίες του υαλουρονικού οξέος ατονούν, η ποσότητα του κολλαγόνου μειώνεται, το δέρμα λεπταίνει και χάνει την ελαστικότητά του. Με την εφαρμογή του υαλουρονικού μπορούμε να διορθώσουμε ατέλειες του προσώπου, να ενυδατώσουμε και να επαναφέρουμε τη διόγκωση στο δέρματος, να απαλύνουμε θεαματικά τις λεπτές αλλά και τις βαθύτερες ρυτίδες, να προσθέσουμε όγκο στα μικρά χείλη, τα ζυγωματικά και σε όποιο άλλο σημείο χρειάζεται.

Πόσο αποτελεσματικό είναι στην καταπολέμηση των ρυτίδων?

Πόσο αποτελεσματικό είναι στην καταπολέμηση των ρυτίδων?

Το κολλαγόνο ευθύνεται για την ελαστικότητα του δέρματος. Με την πάροδο των χρόνων η ποσότητα του μειώνεται και αναπληρώνεται. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το δέρμα να λεπταίνει και να σπάει δημιουργώντας ρυτίδες. Το υαλουρονικό οξύ γεμίζει τις κοιλότητες του δέρματος εξαφανίζοντας τις λεπτές ρυτίδες και απαλύνοντας τις πιο βαθιές. Παράλληλα με την έγχυσή του, διεγείρεται η παραγωγή του κολλαγόνου, προσφέροντας σύσφιξη στην περιοχή και βελτιώνοντας την εικόνα του προσώπου. Ακόμα και σε δύσκολες περιοχές όπως τα χείλη, οι γραμμές αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά.

Σε ποιες περιοχές του προσώπου μπορεί να εφαρμοστεί το υαλουρονικό οξύ?

Σε ποιες περιοχές του προσώπου μπορεί να εφαρμοστεί το υαλουρονικό οξύ?

Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως filler σε διάφορες περιοχές του προσώπου: στα χείλη, το περίγραμμα του προσώπου, τα ζυγωματικά, στο άνω χείλος, στις ρινοπαρειακές αύλακες.

Εκτός από το πρόσωπο σε ποιες άλλες περιοχές του σώματος μπορεί να εφαρμοστεί?

Εκτός από το πρόσωπο σε ποιες άλλες περιοχές του σώματος μπορεί να εφαρμοστεί?

Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση ατροφίας ή ασυμμετρίας ιστών. Μπορεί λοιπόν να διορθώσει ρυτιδώσεις στην περιοχή του ντεκολτέ, να βελτιώσει την όψη των χεριών, να εξομαλύνει ουλές από ακμή ή τραυματισμούς και να διορθώσει το περίγραμμα των γλουτών. Χρησιμοποιείται επίσης στην επανορθωτική πλαστική χειρουργική.

Πόσο άμεσα είναι τα αποτελέσματα?

Πόσο άμεσα είναι τα αποτελέσματα?

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της ενέσιμης θεραπείας με υαλουρονικό οξύ είναι ότι τα αποτελέσματα φαίνονται μέσα σε λίγες ώρες και διαρκούν από 8-18 μήνες ανάλογα με τον τύπο του δέρματος, την πυκνότητα του υλικού κτλ. Όσο πιο συχνά γίνεται τόσο πιο καλά είναι τα αποτελέσματα. Μετά τη θεραπεία δεν απαιτείται ανάρρωση. Δίνεται μόνο η συμβουλή για κατανάλωση άφθονων υγρών.

Ποια η διαδικασία?

Ποια η διαδικασία?

Πριν ξεκινήσει η έγχυση του υλικού τοποθετείται μια αναισθητική κρέμα. Το υλικό είναι άχρωμο και άοσμο. Ανάλογα με το πάχος των ρυτίδων διατίθεται σε διαφορετικές πυκνότητες. Η έγχυση γίνεται με μια πολύ μικρή βελόνα και διαρκεί 30-40 λεπτά. Μετά την ολοκλήρωση, μπορεί να παρατηρηθεί μια ελαφριά κοκκινίλα που θα υποχωρήσει σε μερικές ώρες. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα απόλυτα ασφαλές υλικό που δεν προκαλεί αλλεργίες.

Η εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος μπορεί να έχει παρενέργειες?

Η εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος μπορεί να έχει παρενέργειες?

Επειδή είναι σχεδόν το ίδιο με μόριο που υπάρχει και στους ιστούς μας, είναι εξαιρετικά ασφαλές. Είναι μια αδρανής ουσία που δεν προκαλεί φλεγμονές, αλλεργίες, κακοήθειες. Είναι πολύ σημαντικό να επισημάνουμε ότι στο σημείο που εγχύεται, εκεί παραμένει. Εφόσον η εφαρμογή του γίνει σωστά το μόνο που μπορεί να παρατηρηθεί είναι ένα ελαφρύ οίδημα, το οποίο και υποχωρεί γρήγορα. Σε πιο σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να παρατηρηθούν μελανιές στο σημείο εφαρμογής που και αυτές υποχωρούν σε λίγες ημέρες. Αν κάποιο θελήσει να επαναφέρει το δέρμα του στην προηγούμενη κατάσταση μπορεί να το κάνει εύκολα με τη χρήση του αντιδότου. Το αντίδοτο (υαλουρονιδάση) βρίσκεται σε υγρή μορφή και η λειτουργία του στηρίζεται στη διάσπαση του υαλουρονικού οξέος σε αμινοξέα, τα οποία απορροφώνται από τον οργανισμό.

Μίνι Βιογραφικό

Η ιατρός Μαριάνθη Πανίδου - Μητακίδου γεννήθηκε στην Νίκαια του Πειραιά τον Ιανουάριου του 1965. 
Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2000 με βαθμό "Λίαν Καλώς" και απέκτησε την ειδικότητα της Γενικής - Οικογενειακής Ιατρικής το 2004.

 

Περισσότερα

pistwtikes kartes

logo

ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ 2 & 7ης ΜΑΡΤΗ - Νίκαια - Πειραιάς 18450 Ελλάδα
210 - 49 21 440 - 6974781240