ΝΗΜΑΤΑ

Η αισθητική εικόνα του προσώπου μας έχει σημαντικό αντίκτυπο στην ατομική συμπεριφορά και τις κοινωνικές  μας σχέσεις και αλληλεπιδράσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ

Από τον καιρό του Ιπποκράτη μέχρι σήμερα πολλές γυναίκες αναφέρουν πόνο κατά τη διάρκεια της <<περιόδου>> τους. Η δυσμηνόρροια είναι ίσως το συχνότερο γυναικολογικό πρόβλημα στις έφηβες και νεαρές  γυναίκες και η συχνότερη αιτία απουσίας τους  από το σχολείο ή την εργασία τους.

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΝΤΙΓΡΙΠΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ

Η γρίπη είναι ιογενής λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος που μπορεί να προσβάλλει οποιονδήποτε. Κάθε χρόνο ταλαιπωρεί το 10-20% του πληθυσμού παγκοσμίως και κατά μέσο όρο 36000 άνθρωποι από αυτούς πεθαίνουν από τη γρίπη ενώ γίνονται περίπου 114000 εισαγωγές στα νοσοκομεία.

Διαβάστε Περισσότερα

Βελονισμός και laser: Όταν η σύγχρονη ιατρική συναντά την παράδοση.

Η θεραπεία με laser  αποτελεί  την  τελευταία εξέλιξη στον τομέα της θεραπείας των μυοσκελετικών παθήσεων, ενώ οι κλινικές εφαρμογές τους για την αντιμετώπιση διαφόρων επώδυνων καταστάσεων είναι πολλές και συνεχίζουν να διευρύνονται όσο αυξάνει η έρευνα σχετικά με αυτά.

Διαβάστε Περισσότερα

  • 1
  • 2

Μίνι Βιογραφικό

Η ιατρός Μαριάνθη Πανίδου - Μητακίδου γεννήθηκε στην Νίκαια του Πειραιά τον Ιανουάριου του 1965. 
Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2000 με βαθμό "Λίαν Καλώς" και απέκτησε την ειδικότητα της Γενικής - Οικογενειακής Ιατρικής το 2004.

 

Περισσότερα

pistwtikes kartes

logo

ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ 2 & 7ης ΜΑΡΤΗ - Νίκαια - Πειραιάς 18450 Ελλάδα
210 - 49 21 440 - 6974781240