ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η μεσοθεραπεία είναι μια ασφαλής μη επεμβατική θεραπεία ιδιαίτερα δημοφιλής για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που προσφέρει σε πρόσωπο και σώμα. Χρησιμοποιείται για την πρόληψη των ρυτίδων σε νεαρές ηλικίες, αλλά και για την
καταπολέμηση τους σε μεγαλύτερες.

Η συγκεκριμένη θεραπεία προσφέρει πολύ καλά αποτελέσματα στη λεύκανση προσώπου, την εξάλειψη πανάδων, καθώς επίσης στη διόρθωση του διπλοσάγωνου και την εξάλειψη των μαύρων κύκλων στα μάτια. Η μεσοθεραπεία είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για να ενεργοποιήσουμε το μηχανισμό ανάπλασης του δέρματος και να επαναφέρουμε την νεανική του υφή.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η μεσοθεραπεία προσώπου είναι μια ασφαλής, φυσική διαδικασία, που προσφέρει στο δέρμα βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, με στόχο την αναζωογόνηση και την ενυδάτωση του προσώπου σας. Έτσι, ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται ο μεταβολισμός του δέρματος. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι:

  • Μέταλλα και ιχνοστοιχεία: βοηθούν στην ανάπλαση του δέρματος
  • Βιταμίνη C (για την ισχυρή αντιοξειδωτική της δράση): προστατεύει από τις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών στις ίνες του κολλαγόνου και συμβάλλει στη διόρθωση των δυσχρωμιών. Επιπλέον, δίνει φωτεινότητα.
  • Βιταμίνη Ε: προφυλάσσει τα κύτταρα
  • Βιταμίνη Α αλλά και τα παράγωγά της: έχουν ισχυρή αντιγηραντική δράση
  • Υαλουρονικό οξύ:  χρησιμοποιείται για έντονη ενυδάτωση και σύσφιξη

Στο σώμα η μεσοθεραπεία χρησιμοποιείται για μείωση λίπους στην κοιλιά και τα ψωμάκια, διόρθωση της κυτταρίτιδας σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, άμβλυνση των ραγάδων, ανόρθωση και σύσφιξη στα μπράτσα ,κ.λ.π.

Μίνι Βιογραφικό

Η ιατρός Μαριάνθη Πανίδου - Μητακίδου γεννήθηκε στην Νίκαια του Πειραιά τον Ιανουάριου του 1965. 
Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2000 με βαθμό "Λίαν Καλώς" και απέκτησε την ειδικότητα της Γενικής - Οικογενειακής Ιατρικής το 2004.

 

Περισσότερα

pistwtikes kartes

logo

ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ 2 & 7ης ΜΑΡΤΗ - Νίκαια - Πειραιάς 18450 Ελλάδα
210 - 49 21 440 - 6974781240